Drugs

woensdag 8 maart 2017

Wormerveer - Op woensdagmorgen hield de politie twee mannen aan op verdenking van handel in drugs. Het gaat om een 22-jarige man ut Broek op Langedijk en een 21-jarige man uit Wormerveer.

Rond middernacht zag de politie twee mannen in een geparkeerd staande auto zitten. De auto voerde ook verlichting. Controle van het kenteken leverde op dat de auto eigendom was van een vrouw en niet van een man. Bij de controle kon de bestuurder geen identiteitsbewijs laten zien. Ook wilde hij niet meewerken aan een fouillering. Nadat hij geboeid was, werd hij alsnog gefouilleerd. Hierbij bleek dat hij een mes bij zich droeg. De passagier kon zich ook niet legitimeren. Bij fouillering bleek hij een groot blok hash bij zich te hebben. Beide mannen beschikten ook over veel contact geld.

De politie stelde een onderzoek in in de auto. Hier werd een zak met henneptoppen en attributen voor de handel in drugs gevonden. Ook lagen er nog drie cobra’s (zwaar illegaal vuurwerk) in de auto.

De politie nam de drugs, de drugsgerelateerde zaken, het mes en het vuurwerk in beslag. De verdachten werden aangehouden en voor verhoor overgebracht naar het politiebureau.

2017047827

 

bron: politie.nl | Categorie: drugs


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Zuidoostbeemster | 112 alarmeringen Zuidoostbeemster | Goedkoop Tanken in Zuidoostbeemster | Supermarkten in Zuidoostbeemster | Weerbericht Zuidoostbeemster